Jdi na obsah Jdi na menu
 

Představení v Nýrsku

16. 8. 2010

Divadelní scénu lesního divadla v Nýrsku v neděli 15.8.2010 kompletně ovládnula OSADA s OSAĎÁČKEM. Ikdyž dopoledne pršelo, počasí se nakonec umoudřilo. Nemusela se tak naštěstí opakovat historie z 24. července, kdy bylo kvůli dešti zrušeno představení Hotelu mezi dvěma světy.

Po dlouhém, ale nakonec zdárném hledání místního divadla jsme začali se stavbou scény na Peklo. Na místě jsme se rozhodli využít krásného přírodního zátiší skal. Peklo vypadalo jako opravdové. Začátku se tak nemohly dočkat nejen děti, které přišly v hojném počtu, ale i samotní čerti. Chvíli po začátku představení jsme se ale přesvědčili o tom, že pódium pod širým nebem nepřináší jen radosti, ale i starosti. To jsme zjistili poté, co nám vítr rozboural část už tak zadluženého pekla. A co z toho všechno bylo? S částí improvizace a přizpůsobení jsme se zdárně dostali až k děkovačce. I přes několik komplikací doufáme, že se našim malým divákům pohádka líbila. 

Obrazek

Zachvíli se na jevišti změnilo Peklo v Hotel, bohužel ale také modrá obloha v šedý mrak.

Představení Hotelu probíhalo v pořádku. Půl hodiny před koncem se ale naplnily obavy a začalo pršet. Přiblížila se i bouřka a blesky za zády herců vytvářely silný dojem. Úklid kulis a techniky proběhl za sílícího deště v rekordním čase.

Vysychání kulis a kostýmů zdar!